Home

 

Mag ik mij even voorstellen…

 

Mijn naam is Chris van Daalen, geboren in Amsterdam en woonachtig in Kennemerland.

Fotograferen en struinen door de natuur is mijn passie. Ik doe dit al ruim        4 decennia in de Amsterdamse waterleiding duinen, wat één van mijn favoriete natuurgebieden is. De Flora & Fauna in dit gebied ontdekken en beleven is een feest dat nooit ophoudt !

Maar kijken en dingen zien in de natuur moet je leren, dat komt niet vanzelf…

Ik ben lid van het KNNV (vereniging voor veldbiologie). Hierdoor neemt je natuurkennis toe en kom je steeds meer tot de ontdekking dat je nog maar zo weinig weet en begrijpt van de natuur…!

Met natuurvrienden bezoek ik vele interessante lokaties. Een aantal foto’s daarvan vindt u op deze site, wel of niet voorzien van educatieve stukjes tekst. Soms staat daar een foutje in, of een halve waarheid. Maar ja, zoals ik al zei; “ je komt steeds meer tot de ontdekking dat je nog zo weinig weet van de natuur” ...

 

Deze site is gebouwd voor 16:9 (breedbeeld)beeldschermen. Bij andere formats kan het voorkomen dat bij opening van een album het onderste gedeelte van het beeld (met de "bedieningsknoppen" wegvalt. Scroll in dat geval m.b.v. de scrollbalk aan de rechter-zijkant van het beeld iets naar beneden. 

Door op het gele tekstballonnetje te gaan staan, verschijnt de fototekst nogmaals en blijft zichtbaar zolang je met de cursor op het ballonnetje blijft staan.

 

Veel kijkplezier op mijn site !

 

 

 

 

 

 

Design by: www.mediainvorm.nl